сервиз на хладилници варна

В предаването „От другата страна” на 21 октомври: Фен клубът на Iron Maiden на 6 години

Първият официален фен клуб на Iron Maiden в България навършва 6 години. Слушателите на предаването "От другата страна" ще научат как ще бъде отбелязана тази годишнина от Николас Петрас, част от клуба от неговото създаване.

Слушател на предаването ще спечели покана за концерта на Leaves' Eyes и Atrocity на 27 октомври в София, осигурена от BGTSC.

Предаването включва специални интервюта с Матеуш Havoc Мавриций (Blindead) и Емилио Соуто (Skiltron). Атанас Saxon Димитров ще разкаже за концерта на Leprous в София на 22 октомври. Станислав Staffa Василев ще представи едноименния дебюта на Moshpit Justice. Слушателите ще научат и какво ще се случи на първия Gothic Fest Sofia 2013, който ще се проведе на 25 и 26 октомври.

В предаването ще стане въпрос и за 2 книги: биографията на Боб Дилън "Боб Дилън по магистралата на живота" на български език, представена от Мони Панчев (Издателство "Махалото") и новия сборник с разкази на Явор Цанев "Вино за мъртвите".

В предаването ще звучи музика на Ranger, Speedtrap, Scorpions, Fanagoria, Blind Guardian, Downslot, Daily Noise Club, Day of Execution, Death, Porn (The Men Of) и други.

Предаването се излъчва от 20,00 до 23,00 часа в ефира на Радио Варна.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com