сервиз на хладилници варна

В предаването „От другата страна“ на 24 февруари: в очакване на новия албум на Manowar

Как ще се отбележи излизането на новия албум на Manowar Kings Of Metal MMXIV - за официалното парти на 1 март в бар-клуб "Адамс" в София ще разкаже в предаването "От другата страна" Георги Връбчев (The Circle of Manowar).

Предаването включва специално интервю с Ник Менца (Metal Allstar, екс-Megadeth).

Атанас Saxon Димитров (ICreative) ще разкаже за концерта на Ever-Frost и Mneme на 2 март и Thrashing Mania XV с участието на Neurasthenia на 7 март в София. Вокалистът на "Ер голям" Антон Георгиев ще даде подробности за концерта на групата във Варна на 1 март.

Цена Керчева ще представи новия сингъл на Kristal Bardess Free Them. Христо Петров ще разкаже за новия албум на готик групата Angercure Through Soreful Harmony Demanded, Николай Васев (Death Metal Bulgarian Fans) - за Death Metal Bulgarian Fans Free Compilation Vol.1. Антон Torden Андонов ще представи новия, 110-и брой на списание "Про-Рок". Албена Цолова-Бета (магазин "Яко", София, Metal Hammer Bulgaria) ще се включи с репортаж от концерта на Turbocharged.

В предаването ще звучи музика на Violentory, Bullet For My Valentine, Sigiriya, Behemoth, The Crippled God, Death Dealer, W.A.S.P., Rotting Christ, Arch Enemy, Ария и други.

Предаването се излъчва от 20,00 до 23,00 часав ефира на Радио Варна.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com