сервиз на хладилници варна

Втори национален конкурс „Детето, Бургас и морето“ 2015

Levon Manukyan Collegium Musicum обявява началото на втория Национален конкурс "Детето, Бургас и морето". Той се провежда в периода 15 август 2014 - 26 юли 2015. Първият краен срок за изпращане на материалите за участие е 31 януари 2015 година.  

Конкурсът се организира с цел да се съхраняват и популяризират най-добрите традиции на българската поп песен сред младите хора в духа на "Бургас и морето".

Конкурсът се провежда в 3 категории: индивидуални изпълнители (10-14 години), индивидуални изпълнители (15-18 години) и дуети (10-18 години). Всеки участник има право да се яви и в двете категории. Таксата за участие е 25  лева за индивидуални изпълнители и 40 лева за дуети.

За участие в първия от трите тура желаещите трябва да изпратят свои аудио или видео записи (WAV или АVI формат) на българска или чужда песен по избор, кратка автобиография и платежно за внесена такса. Петдесет изпълнители минават във втори тур, от които публиката ще избере с SMS-гласуване трима отличени на публиката и в Интернет първите 10, класирани във всяка категория. Те ще се състезават в трети тур на 26 юли на открита сцена в Бургас.

Присъждат се: награди на журито (по една за всяка категория), награда на името на Стефан Диомов, награда на група LMCM, награди на спонсори.

За участие в първи тур материалите се изпращат на e-mail deteto.comp@gmail.com. Повече информация в официалния сайт на конкурса

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com