сервиз на хладилници варна

Ван Морисън се завръща с нов албум

За радост на почитателите на Ван Морисън, ирландският музикант се завръща с нов албум. Премиерната дата на Born To Sing: No Plan B е 2 октомври. Харесван от мнозина заради оригиналната смесица от рок, блус, соул, джаз и келтски ритми, Ван Морисън е продуцент на новия си студиен албум, записан в Белфаст, който издава Blue Note Records, съобщиха от Animato Music.

Член на Залата на славата на рока, Ван Морисън е сред най-влиятелните артисти на модерното време. Неговите поетични, импресионистични текстове и уникален музикален микс имат дълбок емоционален заряд. Албумите му Astral Weeks и Moondance заемат почетно място сред най-добрите албуми на всички времена.

Настоящият президент на Blue Note Records, Дон Уъс, казва: "През кариерата си, продължаваща десетилетия, Ван Морисън е изградил стил на работа, който е несравним в постоянния му стремеж към съвършенство. Той е един от най-великите певци/композитори/музиканти на всички времена. За нас е невероятна чест, че той избра да записва за лейбъла Blue Note и сме в очакване на много благодатни години в екип с Ван".

Ван Морисън е шесткратен носител на "Грами".

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com