сервиз на хладилници варна

Българката Екатерина Рот впечатли публиката на конкурса "Мисис Свят”

Най-красивата омъжена българка за 2010 г. Екатерина Рот се завърна в страната след участието си в най-престижния конкурс "Мисис Свят” (Mrs. World) в Орландо, Флорида.

Представителки на 90 страни си оспорваха короната, която бе спечелена от американката Ейприл Луфри, майка на три деца. Претендентките за титлата дефилираха в три тура, като Екатерина Рот обра аплодисментите още в първия. В него участничките трябваше да излязат на великолепната сцена с национални костюми.

Спечелилата конкурса за най-достойно омъжена българка Екатерина Рот заложи на изключителна червена рокля във формата на роза на дизайнерката Ваня Ранкова. Решението си тя обясни на журито с факта, че България е един от най-големите производители на розово масло в света.

Във втория тур участничките излязоха с бански костюми, които организаторите бяха ушили специално за тях. В третия Екатерина Рот отново впечатли публиката и журито, когато се появи на сцената с официална рокля "Магия в зелено” – тоалет на  дизайнерката Ваня Ранкова.

"С мъжа ми, който е американец и е филмов продуцент, често посещаваме Америка. Сега обаче видях нещо съвсем различно. Чувствахме се като в приказка, а принцесите бяхме ние. Никога не съм се радвала на такова внимание и отношение. Тук трябва да благодаря на лицензиантката на конкурса за България Яненка Люцканова, която прави всичко възможно най-красивите омъжени жени у нас да участват в конкурса "Мисис Свят“, каза Екатерина Рот специално за агенция "ПРофайл".

 

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com