сервиз на хладилници варна

Брад Пит рецитира поезия в чест на най-известния парфюм в света

Изненадващо за всички Chanel обяви преди 6 месеца, че за първи път мъж - Брад Пит, ще бъде рекламно лице на най-известния парфюм Chanel № 5. Една снимка от рекламната сесия с актьора вече се тиражира малко преди да бъде пуснат и рекламният видеоклип, заснет от режисьора Джо Райт ("Гордост и предразсъдъци", "Анна Каренина").

[cut]

В този случай Брад Пит е наследник на звезди като самата Коко Шанел, Мерилин Монро, Катрин Деньов, Карол Буке, Никол Кидман, Ванеса Паради и Одре Тоту, чиито лица са изразявали силата на парфюма на постери, корици, фотографии и в клипове. Преди 6 месеца от Chanel обявиха в комюнике до медиите, че "нито един жив актьор не може да се сравни с Брад Пит, чийто талант, популярност и физика го правят легенда, както и нито един парфюм не може да се сравни с Chanel № 5", припомня closer.fr.

Участието на Брад Пит като рекламно лице на парфюма бележи промяна в стилистиката на неговото представяне. Както сочи първата разкрита фотография, кампанията залага на черно-бялата гама. Философията на кампанията е, че "Chanel трябва да отиде там, където най-малко се предполага". Във видеоклипа Брад Пит рецитира стихотворение, посветено на неизвестна дама и написано специално за кампанията. През изминалите няколко месеца много френски медии съобщиха, че Брад Пит в ролята на рекламно лице струва на Chanel 7 милиона долара.

Рекламната фотосесия е заснета от известния фотограф Стивън Клайн, а режисьорът Джо Райт вече е правил две кампании за Coco Mademoiselle.

Всички, които искат да видят видеоклипа, могат да очакват тук на 15 октомври в 20,00 часа неговата официална премиера.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com