сервиз на хладилници варна

Близка среща с Карлос Сантана в неговата автобиография

Почитателите на китарата на Карлос Сантана ще имат възможност да се срещнат с неговата личност и чрез литературата. На 4 ноември на английски и испански език излиза неговата автобиографична книга The Universal Tone/ El Tono Universal.

Издателството Little, Brown and Company представя книгата като "духовно себепознание от лични истории, пълни с цветни детайли и жизнеутвърждаващи уроци". Мемоарите на Сантана започват от ранните му години и проследяват музикалния му път до утвърждаването му като един от най-значителните рок музиканти през последните 50 години, както и личностите, които са му повлияли - от Джон Колтрейн и Джон Лий Хукър до Майлс Дейвис и Хари Белафонте. Личните истории проследяват ролите му като съпруг и баща, музикантът споделя и духовните си убеждения и философиите, от които е черпил идеи.

"Любовта е светлина, която е вътре във всеки от нас. Приветствам светлината, която сте и е във вашите сърца", пише музикантът.

Карлос Сантана е роден в Мексико през 1947 година. Живее в Лас Вегас, САЩ. Музиката му и смесица от блус, психеделичен рок, латино ритми и джаз. Носител е на 10 награди "Грами" и на 3 латиноамерикански "Грами". 

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com