сервиз на хладилници варна

Белослава представя новата си песен „Няма“

На 22 март от 23,00 часа Белослава ще представи новата си песен "Няма" и клипа към нея в Sofia Live Club. Това е втората композиция от предстоящия нов албум на певицата.

В песента отново времето има главна роля. Историята е посветена на онова бъдеще, в което нас вече няма да ни има и някак естествено разказаното в песента ни приканва и напомня да живеем всеки миг, да обичаме, споделяме, пътуваме и мечтаем сега – неща, които понякога забравяме или оставяме за друг път, а често друг път няма. Едновременно с това в "Няма" всичко е притихнало и сякаш забавило ход, като че ли самото време спира да има значение и това, което ни остава, е да се огледаме наоколо и да изпитаме щастие от това, че сме тук и сега.

Музиката на песента е с подчертано китарен звук, дело на Антони Рикев, който заедно с Белослава е съавтор на "Няма" и аранжор на композицията.

Видеоклипът към "Няма" разкрива живота на една фантастична, модерна, смислена двойка, която изживява плътно всеки миг, споделя радостта от живота и основното, което я води, е любовта. Пламена и Николай, герои в историята, по съвършен начин открехват вратата на интимния си свят и ни насочват към малките, важни неща от всеки ден, всеки споделен миг и всяка минута на близост.

Втората серия от приказките за времето е заснета от фотографа Темелко Темелков.

Освен че ще видят красивата история на Пламена и Николай, изпята и нарисувана чрез музика от Белослава, присъстващите на премиерата ще чуят и още 2 съвсем нови нейни композиции. Музикалните партньори на Белослава в този разказ за любов, мечти и щастие ще бъдат Живко Петров, Димитър Семов, Антони Рикев и Росен Захариев.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com