сервиз на хладилници варна

Баня от шоколад – лукс за ценители

Истински лукс, но не на кино, предлага британски онлайн магазин за оборудване за баня. Вана, мивка, биде и тоалетна чиния от белгийски шоколад се продават за хора с ексцентричен вкус, които обаче едва ли ще се къпят в такава баня. Всичко започва заради една правописна грешка.

Целият шоколадов проект е зареден с много чувство за хумор, защото шоколадът не може нито да се излага на силна слънчева светлина, нито да се залива с гореща вода. Въпреки това в сайта bathroomsweets.com се продава оборудване за баня, направено от първокачествен белгийски шоколад, известен по целия свят. Размерите са спазени като на истинските модели, имитиран е и техният стил. Ваната, например, струва 50 000 лири и съдържа 8 милиона калории. Тоалетната чиния пък може да се купи срещу 14 000 лири.

Вана от шоколад

Вана от шоколад                            © www.bathroomsweets.com

Налудничавата идея хрумва на производителите, след като констатират, че в търсачката Google често се допуска правописна грешка на английски език. Вместо да търсят bathrooms suits (комплекти за баня), потенциалните клиенти често търсели bathrooms sweets (сладкиши за баня). Така те се обърнали към производителите на шоколад Choccywoccydoodah, с опит в подобни начинания - участвали са в създаването на филма "Чарли и шоколадовата фабрика" на Тим Бъртън.

Тоалетна от шоколад

Тоалетна от шоколад                                © www.bathroomsweets.com

Цялото оборудване за баня е направено от 50 кг. белгийски шоколад. Закупено в комплект струва 80 000 лири. Все пак производителите съветват клиентите, че ако правописната грешка ги е довела в шоколадовия сайт, могат да посетят истинския. В противен случай би трябвало да си купят 9,4 милиона калории.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com