сервиз на хладилници варна

Арнолд Шварценегер напуска поста си на губернатор

От 3 януари Арнолд Шварценегер напуска поста си на губернатор на щата Калифорния, който заемаше от 2001 г. насам. В интервю за списание Variety той признава, че може да се върне и към киното.

Да пише книги, да изнася речи и да работи за каузата на екологията са част от дейностите, които той посочва като перспективи за бъдещето, сред които е и киното. "Списъкът на нещата, които мога да правя, е дълъг, но не мога да се концентрирам върху нищо, докато не напусна поста", казва Шварценегер.      

По време на двата си мандата на губернатор Шварценегер не се отказа напълно от киното. Последният филм, в който се появи, е екшънът The Expendables ("Непобедимите") на Силвестър Сталоун. През 2004 г. се появи и в приключенския филм "Около света за 80 дни" по романа на Жул Верн.

Арнолд Шварценегер е известен и с благотворителната си дейност. По време на мандата си заедно с кмета на Ню Йорк Майкъл Блумбърг и губернатора на Пенсилвания Ед Рендъл влезе в комисия за насърчаване на развитието на пътната инфраструктура.

 

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com