сервиз на хладилници варна

Американец продава бизнеса си в eBay, за да обиколи света

Американецън Бътчър Шейн е решил да намери купувач на цулия си бизнес, за да може да пътува по света. Своите магазини, коли и къщи той е предложил за продажба в eBay за сумата от 3,5 милиона долара.

29-годишният Бътчър Шейн има успешен бизнес, на който мнозина могат да завидят - два магазина за видео игри в Тампа Бей, два апартамента на брега на морето, 3 каяка и няколко автомобила. "Казвам се Шейн и продавам американската си мечта", заявява Шейн. Той разказва, че предприел такива драстични действия, след като научил, че и други хора са продавали бизнеса си в eBay. Решението му не е самоцелно - той и семейството му са решили да се посветят на обиколка на света с парите, които ще спечелят.

Въпреки че иска да се раздели с постигнатото до момента, Бътчър Шейн иска да е сигурен, че новият собственик на бизнеса му ще се справи успешно, затова е решил след продажбата да остане 6 месеца в качеството си на надзорник. В добавка той ще плати и данъците на двете къщи за една година.

Единствените две неща, които не са включени в all inclusive офертата, са кучето на Бътчър Шейн и колекцията му от видео игри, някои от които вече са истинска рядкост.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com