сервиз на хладилници варна

Актрисата Дженифър Лорънс - лице на Dior

Американската актриса Дженифър Лорънс е на върха на славата си и освен филмовата кариера, навлиза и в модата. Модната къща Dior я избра за рекламно лице на новата колекция чанти Miss Dior.

[cut]

От модната къща обясняват избора си с факта, че Дженифър Лорънс съчетава естественост и елегантност, което не се удава на всеки. Рекламните фотографии я представят в съвсем друга светлина, която няма нищо общо с лицето от екрана във филма "Наръчник на оптимиста" - роля, за която е номинирана за "Оскар".

Цялата фотосесия залага на естествеността - лек грим, прибрани коси, черни тоалети, малко бижута. На някои от снимките, които са черно-бели, най-внушителният детайл е масивното бижу с диаманти около врата на Дженифър Лорънс, а в други цветният елемент е синята чанта. Други снимки са наистина ретро класика - актрисата носи на главата си воалетка, но без шапка.

На церемонията по връчването на наградите на Гилдията на актьорите на САЩ Дженифър Лорънс влезе в обективите с рокля на Christian Dior, припомня сайтът Closer.fr. Актрисата все още не е разкрила избора си на тоалет за червения килим на наградите "Оскар", за които има номинация за водеща женска роля, след като веме получи "Златен глобус".

Снимки на колекцията Miss Dior можете да видите тук.

Новини от Градското списание - www.urban-mag.com